Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Maya Banks: KGI – Család


Maya Banks: KGI – Család

Sziasztok!


Nyílt titok, egyik kedvenc, katonai háttérrel rendelkező sorozatom a Maya Banks által életre keltett KGI széria. Akcióban, krimi szálban, romantikában és erotikában gazdag történetek együttese.


A KGI egy családi szervezet. A hat Kelly fivér apjuk nyomában haladva egytől- egyig katonai múlttal rendelkeznek. A családot példamutató összetartás és egységesség jellemzi. Marlene és Frank nevelése jó alappal szolgált a későbbiekben, melyet a katonaság, különböző területein a maguk javára tudtak formálni.

Tapasztalhatjuk elhivatottságuk és tettrekészségük. Keménységük és egységük kiegészül a múltjuk során szerzett bajtársakkal. Szerencsénkre.

De hogy ne csak a tesztoszteron hajtsa a sorozatot előre, megismerkedhetünk egy elveszett és támogatásra szoruló fiatal lánnyal, aki végül a család részévé válik teljessé téve azt.

Ismereteim szerint Maya 15 részesre tervezi a sorozatunkat. Jelenleg 2018 végére várható a 12. rész hazájában. Ugyanakkor, ha végigolvassátok a gondolataimat a végén talán velem reménykedtek majd további részekben. Hogy miért is?! Lássuk!

Mint említettem - hátterünk alapja - a katonaságban szerzett tapasztalatok, ellenségek és barátok egyaránt szerepet kapnak a történetekben.

A mellékelt képeken megtekinthetitek a valós Kelly családot, a segítségükre lévő „már” összeszokott csapatokat, a megalakulóban lévő csoportot és azokat a személyeket, akiket munkájuk hozott közelebbi kapcsolatba a szervezettel. Jelöltem párjaikat és saját kötetük számát.

1. Második esély címmel jelent meg idehaza Ethan Kelly és Rachel története, pár évvel ezelőtt. Ebben a részben bepillantást nyerhetünk, ízelítőt kaphatunk a Kellyk mindennapjaiból, múltjuk egy részéből és a családi kötelékeik is elkezdenek kirajzolódni szemünk előtt. Bővebben

2. A szabadság kulcsa, Sam Kelly és Sophie történetét mutatja be nekünk. Már ismerősként mégis kicsit a sokaságban elveszve üdvözülhetjük a srácokat. Bővebben

Szerencsések vagyunk, mert a XXI. Század Kiadó bizalmat szavazott a sorozat további néhány részének. Melyek első, nyomtatásban megjelent példányait talán már 2018 karácsonyán a fánk alá helyezhetjük.

3. Hidden Away /Elrejtve/ címmel látott napvilágot a 3. KGI regényünk. Garrett és Sarah közös harcát tárja fel egy régebbről ismert ellenséggel. Bővebben

4. Whispers in the Dark /Sötétben suttogó/, mint a cím is sejtetni engedi, valami egészen szokatlan lépésre szánta el magát Maya. Egy eddig, rá kevésbé jellemző tulajdonsággal ruházta fel a női karakterét. Véleményem szerint üdítően egészítette ki és tette különlegesebbé a már ismert, Maya által formált KGI- világot.  Nathan Kelly (az ikreink egyik tagja) és Shea párosát kísérhetjük figyelemmel. Bővebben


5. Echoes at Dawn /Hajnali visszhangok/ Grace és húga okoz újabb fejtörést a KGI mindennapjaiban. Maya kitartva az újdonság adta lehetőségei mellett, egy igazán izgalmas és eseménydús cselekménnyel fűszerezett történetet írt Rio és Grace számára. Rio lesz az első külsős csapatvezető, aki nem Kelly fivér. Bővebben

5.5 Softly at Sunrise /Lassú ébredés/ Egy rövidke bepillantás. Pár év elteltével Ethan és Rachel  - jelenleg is formálódó - kapcsolatába nyerünk bepillantást. Bővebben

6. Shades of Gray /Farkasvakság/ Elérkeztünk a KGI egyetlen női tagjának történetéhez, aki kivételes tehetséggel és erővel felruházott egyéniség. P.J. , egykori SWAT alakulat tagként nyerte el méltó helyét a csapatunkban. Kemény munkával vívta ki férfitársai tiszteletét és megbecsülését, ám egy kedvelt tagunkban több érzelmet is generált jelleme. Cole és P.J. története - véleménye szerint - a sorozat egyik legkeményebb döntéssorozatait és annak következményeit mutatja be.

7. Forged in Steele /Érzéketlen / Maya kis névjátéka igazán találó. Steele kifelé mutatott személyisége és a vállán helyet kapó galambtetoválás elgondolkodtat minket. Hiszen nem véletlenül becézik „ Ice man”-nak társai. A szereplő párosunk találkozása több kötettel előbbre nyúlik vissza, Marennel volt lehetőségünk még az első események során találkoznunk.

8. After the Storm /Vihar után/ Mi történik, mikor készen kapja az egyén a lehetőséget? Ez a kötet, - Donovan Kelly és Eve találkozása - nagyon szépen szemlélteti, hogy nem mindig a maga sorrendjében történnek meg az életünk eseményei.9. When Day Breaks /Megtörve/ Nathan története során pillanthattuk meg Swanson karakterét. Lássuk be, nem csak az emlékei, de teste is bizonyítja kemény múltját. Eden a maga tökéletes modell megjelenésével igazi ellentéte a sokat tapasztalt katonánknak.

10. Darkest Before Dawn /Ezerarcú v. Vándor/ A törvényi szabályozás rendszere egy rejtélyes labirintus. Számtalan eleme létezik, melynek származását, mibenlétét igazán sohasem ismerhetjük meg. Hancock. Egy újabb találó név játék, melynek a főhősnőnk az alanya: Honor becsület/méltóság.

11. Brighter Than the Sun /Kérdezz - felelek/ Egy újabb lépést teszünk meg Zoe által, a hőn áhított Rusty kötetéhez. De vissza a jelen párunkhoz. Joe Kelly tanulva a fivéreitől tipikus védelmező személyiség. Zoenál rejtélyesebb feladványt nem is találhatna.

12. Wherever You Are /2018-ban kerül kiadásra/ Nathan által egy újabb csapat látszik egyesülni: Swanny, Skyler és Edge. Egy újabb női karakter kerül a már megszokott gépezetbe.

Várható kötetek (sorrendjük feltételezésen alapul)

13. Edge
14. Dolphin
15. Rusty és Sean

Ezt a bejegyzést egy kis segítségként készítettem, a jobb tájékozódás elősegítéséért. Egy kis bepillantás nyújtva a klán jövőjét illetően. A fentebb szereplő – még idehaza meg nem jelent - magyarra fordított címek saját megítélésem alapján készültek.Sarahangel közreműködését köszönöm! 

Ajánlom figyelmetekbe a sorozatot!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése