Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Borsa Brown: A maffia gyermekei


Borsa Brown: A maffia gyermekei

Sziasztok!Szerző: Borsa Brown
Cím: A mafia gyermekei
Kiadás éve: 2017
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám:  16 oldal„Ülök a sötét szobában, és azon gondolkodom, hogyan voltam képes ezt a mindent elsöprő szerelmet érezni iránta, miközben ennyire rettegtem is tőle.”
Tökéletesen összefoglalja a fenti gondolat hogyan kezdtem és hogy zártam a mára híressé vált Borsa Brown trilógiát. Szemfüles rajongó most hirtelen fejéhez kaphat, mert ez a gondolat bizony A maffia ágyában kötet első mondata.

„Nem tudom, ki találta ki…”

Veszi kezdetét A maffia gyermekei 6 évvel későbbi rövid bepillantást engedő novella. Én bizony tudom ki találta ki! Mindig is azon olvasók közé tartoztam - kezdettől fogva - aki Borsát – ezen a vonalon - folytatásra sarkallta.

„- Nem tudom, meddig fogunk ebben a rózsaszín buborékban élni, de bármi történik is, én örökre tisztelni foglak. A jövőnkbe bele sem merek gondolni...”

A trilógia mára bővített formában beszerezhető. Rövidke szösszenettel kiegészítve teszi teljessé Massimo és Suzanne történetét.

„A történet 6 évvel később”

Massimot nyers jelleme, gyökereiből eredő családközpontúsága, elkötelezettsége, megingathatósága és apránként megjelenő gyengepontjai teszik azzá a közkedvelt főhőssé, akinek érzelmi kitárulkozását – többek között - van lehetőségünk megismerni a kötetekből. A novella sorain keresztül egy teljesen családorientált, féltő és abszolút szerelmes karakter jegyekkel felruházott, családfői feladatait ellátó Massimot kapunk.

„Ennyi az élet.”

De nem feledkezhetünk meg a mi Suzannénkról sem. Talpraesett, vehemens és tettrekész? Családanya. Igen! Most ez ugrik be leginkább.

„- Alszik! De este hálás leszek neked ezért a napért, és te nem fogsz aludni.”

Mulattató és jó hangulatban telt perceket nyújtott maga a trilógia 3 kötete is, de ezen a 16 oldalon sikerült überelni mindezt. Bibiana gyermeki ártatlansága és Massimo féltő óvása robbanásra kész elegyet alkotott a szemünk előtt. És hát Viviana….

„- Mindig ordít kezemben.
 - Hát istenem.
Ő is Borelli.”

A Saphók. Nem tudom ismeritek-e őket?! Itt van az a bizonyos kutya elásva! Nektek is hiányérzetetek van? Nekem bizony akad.

„Szép dolog a család!”

Agnese és Umberto mind a trilógiában és mind a novellában helyet kap. Rögtön ráncba is szalad a szemöldököm és számtalan kérdés ugrik be, mely megválaszolásra vár. Na de kedveskéim reménykedjünk!

„- Egyedül maradok….
- Mi melletted leszünk.”

Remélem, akad még Borsa tarsolyában egy kis maffia vér fűtötte cselekmény. Néhány frappáns dialógus és persze az elmaradhatatlan összetevő a „család”.

„Addio!”

Köszönöm, hogy részese lehettem!

Álomgyár Kiadó - Borsa BrownNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése