Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Meghan March: Vágy és szerelem


Meghan March: Vágy és szerelem

Sziasztok!


18+


Egy újabb trilógia záró fejezetéhez érkeztünk. Bohém, érzéki, impulzív vagy kedélyes? Mindet volt lehetőségünk érinteni. Egyedi stílus.Szerző: Meghan March
Cím: Vágy és szerelem
Kiadás éve: 2018
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám:  280 oldal

Az Írónő egy újabb típusú alfahímet mutatott be a rajongótáborának. Továbbra is váltott szemszögből és E/1 személyben ismerhetjük meg az események folytatását.

„- Hozzád nem méltó.”

Másodszor is csapdában érezte magát Holly. Szórakoztató párbeszédek és mulattató jelenetek csaltak mosolyt arcunkra. Üdítően hatott az újabb szereplők bevonása a történetbe.

„Isten óvjon az alfahímektől.”

Karas elszántsága és tettre készsége a jelen kötetünkön is átível. Papucs lett-e? Nem gondolom. Áldozatokat hozott és kompromisszumokat kötött.

„Ráadásul én sulykolom magamba ezt a gondolatot.”

Holly helykeresése és bizonytalansága továbbra is súlyos nyomatékot gyakorol kapcsolatukra. Elég kitartó lesz vajon Karas? A gyökereik keresésének útja összekovácsolhatja őket vagy….?

„Ebben a pillanatban két lehetőség jut eszembe: az egyik, hogy tovább építem magam köré a falat, (….). A másik lehetőség, hogy mindenben számítok rá, és (….)”

Logan szimpatikus és szerethető karakter. Greer üde, csapongó és fiatal.

„Talán többről van szó, mint egy rossz lépésről.”

A történet lezárása elég szokatlanra sikerült véleményem szerint. A magam részéről kicsit másképpen dolgoztam volna ki. Az események árját könnyebbé tette a zene és a szerepe.

„Úgy gondoltam nem végzek félmunkát.”

Kaptunk egy kis drámai vonalat, érintőlegesen. Végre megszólaltatta az ellenfelet is. Tudtam volna még cselekedtetni a szereplőit. Ebből a szempontból kicsit alul teljesített számomra.

„El kellett volna mondanom….”

A párosunk érzelmi szálának kidolgozása szerethető volt és pozitív élménnyel gazdagított. A trilógia lezárása kerek egésszé teszi a történetet.

„Crey!”
Kedvelhető és mulatságos helyzeteket teremtve Meghan kellemes kikapcsolódási lehetőséget garantált számomra.

„Ez a mi esténk lesz.”

A kötet végéhez érve bepillantást nyerhetünk a későbbiekben megjelenő alkotásaiba. Nagyon kíváncsivá tett!

„Vigyél!”

A sorozat hasonló felépítésű borítója igazi egységgé teszi. Bár Holly nem egy gyémánt központú, de abszolút szimpatikus, városi élettől tartó karaktert sikerült Karas számára alkotnia.

Köszönöm, hogy részese lehettem! Várom Kat és Justine történetét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése