Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Meghan March: Vágy és kétség


Meghan March: Vágy és kétség

Sziasztok!


18+A továbbiakban Meghan March Vágy trilógiájának II. részének bennem megfogalmazódott gondolatait szeretném veletek megosztani.Szerző: Meghan March
Cím: Vágy és kétség
Kiadás éve: 2017
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 280 oldal

Megmosolyogtató, ahogy Meghan a jelenlegi köteténél is felhívja egyedi stílusára a figyelmünket. Tartom magam az előző résznél leírt stílus jellemzőkhöz. Könnyed, laza kikapcsolódás. Egyszerű történetvezetés. Ütemesen lehet haladni az olvasásával. Ugyanakkor örülök, hogy egymás után volt lehetőségem olvasni a részeket. Sokkal élvezhetőbb.

„Egy férfi jellemét akkor látod a leginkább, amikor küzd, és olykor megalázkodik, hogy megkapja, amit akar.”

Ez előzőekben megismerkedtünk a párosunkkal. Az időegység, amelyet jelen kötet felölel viszonylag rövid. Továbbra is jellemzi nyers, szókimondó stílusa.

„- Hol a jegygyűrűje?

A kötődéstől való félelmük jelen van és billogként villog mindkét szereplőn. Holly bűntudata befolyásolja tetteit. Kívülállónak érzi magát. Tudatosan palástolni próbálja jellemére jellemző egyediségeit. Pedig talán ez a kapcsolatuk gyenge pontja. Karas gyenge pontja. A megfelelni vágyása számtalan kétségének és negatív érzésének szolgál táptalajául.

„Nem hagyom, hogy ez megtörténjen, mert csak ennyi marat nekem.”

Karas törődése és védelmező ösztönei sokszor megmosolyogtattak. Érdekes olvasóként szemlélni, ahogy lassan kilép a komfortzónájából valaki miatt. Egy bizonyos cél érdekében. Ilyenkor mindig eszembe jut: milyen jó lenne, ha többet beszélgetnének az emberek. Ugye? Esetükben is elkerülhető lenne néhány momentum, mely ezen apróság hiányából fakad.

„Akkor talán jó vagy valamire, Mill.”

Már az előző kötet végénél továbblépünk egy szinten, mely az élvezetért felelős számukra. Hogy is mondta Karas? – „Fogalmam sincs, mi lesz ebből a házasságból. . Maguk mondják ki a legjelentősebb gondolataikat, de mégis mintha nem értenék saját szavuk. 

„- Mi a frász van veled?”

Karas érzéseinek megnyilvánulásai mindig megmosolyogtatnak. Tetszik ez a könnyedség és egyszerűség mely jellemzi írói stílusát.

„Téved.”
A tulajdon és dominancia jelentősége Thrasher szemszögéből szemlélve - helyeslően bólogatok. Igaza van.

„Nem szól semmit.
Én pedig elmegyek.”

Nem egy agyonagyalós történet. Erotikus pillanatokban gazdag, romantikus szállal fűszerezett apróság. Szerethető és kedvelhető
kikapcsolódás.

„Ki kell jutnom.”

Olyan ez a történet, mint a pulyka karácsony előtt: várja a konyhapulton, hogy tartalommal töltsék meg.

Köszönöm, hogy részese lehettem! Várom a folytatást!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése