Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Hidasi Judit: Gondolatmappa

Hidasi Judit: Gondolatmappa

Sziasztok!Nincs két egyforma lét. Különbözünk. Különböző problémákkal találjuk magunkat szembe nap, mint nap. 
Szerző: Hidasi Judit
Cím: Gondolatmappa
Kiadás éve: 2017
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 240 oldal
„Üzeneted Érkezett!”

Vessük össze, találjuk ki együtt. Tanulj a hibáimból és keressünk megoldást együtt. A kulcsszó az együtt. Kell valaki, akihez szólhatsz, akiben bízol, hogy ki merd mondani, ami megfogalmazódott benned.

„#szerelem”

Ha most kicsit elmerülsz a múltban és címszavakat ragadsz ki. Rá fogsz jönni, hogy bizony egyezés lesz mindegyikünk esetében. Keresés – egymásra találás – öröm – szeretet – csalódás – problémák – könnyebb út – küzdelem….. és a sor végtelen. Az Alkotó által leírt 4. pont a kedvencem. Vajon miért?

Egyszerű szemléltetés mód. Egyszerű monológok. Hétköznapi pillanat példák.
Egy számsor a múlt képeivel és számtalan érzéssel. Kétséggel, szépséggel, örömmel és bánattal.

Egyedül vagy.

„#párkapcsolat”

Világosság. Engedd el!

„#inspirációkell”

„Mit üzennék régi önmagamnak?” – Valami ilyesmit, igen. Amit papírra vet.

Én értem!

„#nővagyok

Légy önmagad!

Azt gondolom, ez a történet mindenkinek szól. Lehetsz életed bármely szakaszában. Kerülgettem a könyvet, mint macska a forró kását. Egyszer már levettem a polcról, de visszatettem. Most újra sorra került. Elmerültem benne. Bosszankodtam, helyeslően bólogattam vagy éppen csak merengtem a semmibe magam elé.

Felépítését és szerkezetét tekintve érdekes. Szokatlan talán ez a legjobb szó rá. Érzed a rendszert benne, ám mégis csaponganak a gondolataid a sorokkal együtt.

Felteszi helyetted a kérdést, neked csak meg kell találnod a válaszodat rá.

Ajánlom azoknak, akik agyalnak. Akik talán túl sokat agyalnak.

Köszönöm, hogy olvashattam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése