Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Emily Bold: Amikor a szerelemnek csokoládéíze van

Emily Bold: Amikor a szerelemnek csokoládéíze van

Sziasztok!Az évem első hete kissé fárasztóra sikerült. Valami édesre, nemesre és szenvedélyesre vágytam. Nem segített a kiskanál cukor, több kellett. ;-)
Szerző: Emily Bold
Cím: Amikor a szerelemnek
 csokoládéíze van
Kiadás éve: 2017
Kiadó: Lettero Kiadó
Oldalszám:  328 oldalAzt hiszem, az emberiség magas százaléka szereti a csokoládét. Nagy örömmel és lelkesedéssel teszem próbára az újdonságokat, legfőképpen a különlegességeket. Első lépés: Egy páratlan, végtelenül egyszerű ám mégis célirányos borítót álmodtak meg számunkra. Szépséges!

„A praliné olyan, mint a szerelem: édes, és boldoggá tesz mindenkit, aki él vele. Bár aprócska, feltétlenül érdemes megízlelni.”

Második lépés: Praliné. Ismeritek ezt a jellemzően egyedi ízvilágú ínyencséget? Kézműves termékek. Manapság egyre inkább teret hódítanak világszerte. Van egy aprócska fűszer, mellyel csak a megálmodóik rendelkeznek, ki találjátok mi az? Egyetlen egy szó! Na sebaj ha nem, rávezetlek titeket.

„Nélküled én nem léteznék.”

Örökség vagy veleszületett tehetség? Igen! A megfogalmazott páros nagyon illik a mi Amynkre. Egy kirobbanóan energikus, tettre kész fiatal nőt ismerhetünk meg személyében. Gondolkodásmódja, elhivatottsága magával ragad minket olvasókat is. A múltja iránt érzett elköteleződése elgondolkodtatott.

„Nem azért fizetik, hogy barátokat szerezzen magának.”

Emily nem szokatlan ám mégis egyedi módon kalauzolt minket múlt és jelen történései között. Számomra plusz élményt jelentett megismerni az eredetet. Azt a fajta specifikusságot, mely minden egyes pralinéra is jellemző. Nincs két egyforma!

„Mi legyen a megoldás?”

A nemes egyszerűségbe betüremkedik a civilizáció adta nyüzsgés és számos elvárás. Mint a keserű csokoládé és tejcsokoládé párosa. Érzelmek kontra üzleti élet. Ryan ellentmondások és kétségek között vergődik. Dialógusaik érzelmi színskálája vetekszik egy szivárványéval.

„Egy kívülálló….”

Édesség: lehet egy apró, csillogó papírba csomagolt csoda. Kibontod, aztán kettéharapod vagy egyszerre bekapod? Bizony ám! Nem mindegy! Végezetül kiélvezed az ízlelőbimbóidat ért ostromot. Varázslatos!

„Elbocsátandók”

Amit főztél edd is meg - szól a mondás.

„Egy édes felfedezőút”

Kiki és Archer, mintha a nagyszülők regényes régmúltjába kalauzolt volna el minket. Kivételes! A családtagok és a szenvedély, milyen közös út várhat rájuk?

„Nem szabad merő kényelmességből elengedni az álmainkat, hogy homokként peregjenek ki az ujjaink közül.”

Szenvedély. Lenyűgöző, ahogy az oldalakat szinte átitatta vele. A munka iránt, a múlt iránt, a praliné iránt és a család iránt. Imádtam ezt az érzést, melyet bennem is, mint olvasóban kiváltott! Egyedi!

„Minden napra egy praliné”

Szeretnék még Emilytől olvasni! Remélem egyszer lesz lehetőségem egy dedikált kötetet is magaménak tudni Tőle!

Egyedi struktúra és rengeteg mondanivaló. Tartalmas bonbon, mint mogyorót a csoki ölelte körbe Amy és Ryan útját a múltban lezajlott előzmények.

Ajánlom, leginkább azoknak, akik szenvedélyesen képesek szem előtt tartani céljukat és küzdeni érte!

Köszönöm, hogy munkásságát megismerhettem!Bitten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése