Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Alexa Riley: Mindent bele

Alexa Riley: Mindent bele

Sziasztok!

Muszáj kihangsúlyoznom semmi köze és semmi hasonlóság a sokat emlegetett árnyalatokkal!!!

Elöljáróban: 18 év feletti olvasók számára ajánlott az irodalmi munkásság most kivesézett területe!

Alexa Riley név közismert világszerte, történeteik messze híresek az egyedi jeleneteikről. Nem túl régen a hazai közönség is megismerkedhetett néhány szösszenettel. Mára hála a Művelt Nép kiadónak a For Her sorozat első része elérkezett hozzánk is, hogy próbára tegyük.Szerző: Alexa Riley
Cím: Mindent bele
Kiadás éve: 2017
Kiadó: Művelt Nép Könyvkiadó
Oldalszám: 400 oldal

Mikor híre kelt, hogy érkezik idehaza, tudtam: muszáj elolvasnom. Ment is várólistára. Sokak számára nem elfogadható a tartalma, tehát szólok előre, erotikus jeleneteket tartalmaz! De meg kell jegyeznem, azon a határon belül marad, amely mennyiségében és minőségében is elfogadható és élvezhető megcsömörlés és megbotránkozás nélkül!

A fülszöveg elolvasását követően már kikövetkeztethetjük, Oz és Mallory párosának szenteli a kötet tartalmát. Utalást kapunk egy birtokló fél harcára saját maga és a felvázolt helyzet által kínált korlátolt lehetőségekre.

Szerencsénkre a kiadó megtartotta az eredeti borítót: mely egy színekben pompázó, sokat sejtető pillanatot örökít meg.  Nézzük csak meg mit is láthatunk! Elsőre feltűnik, hogy egy karakterre koncentrál, megjelenése már enged néhány felvetést, és ha a háttérbe tekintünk, ugyancsak levonhatunk két dolgot is. Látjátok Ti is? – Nem? - Akkor súgok. Emlékeztek a filmekben a felhőkarcoló irodák ablakaira? – most már van némi támpontotok.

„A pimasz könyvek és a barátság tiszteletére.
Az életünk, a világunk elképzelhetetlen ezek nélkül.
Mindent bele”

A történetet rögtön a kezdetektől ismerhetjük meg. A kötet által végigjárt események idővonal sorrendjében következnek. Megismerkedhetünk Mallory és Oz gondolataival egyaránt. A felépítése átgondolt és logikus. Szereplői jól formáltak és következetesek. Kedvenc szereplőm Oz és Miles.

„Valami azt súgta, hogy ő olyan nő, aki tízezer évente egyszer jön szembe az emberrel.”

Ismerve a szösszeneteket voltak ötleteim mire számítsak, de kivételesen mellé trafáltam. Egy könnyed, olykor megnevettető kikapcsolódásra alkalmas regényt kaptam. Mallory jelleme igazán csajosra sikerült, éreztem a múltja által hagyott nyomok hatását a mai lényére. Igazán tetszett a megformálása és a világ, amelyből ő kilépett. Oz karaktere különleges. Láthatjuk, hogyan formálta az élet. Megismerhetjük a környezete benyomását személyiségéről. Nagyon tetszett, ahogy a mellékszereplők is hangot kaptak Skyler, Paige és Ryan kiegészítette a jeleneteket. Nagyon várom, hogy megismerhessem Paige és Jay saját történetét. Leginkább Ryan személyisége foglalkoztat: milyen lehet?, miért olyan amilyen ? …..

„Vajon ő a mindent elpusztító szélvész, vagy a nyugodt, csendesebb középpont?”

Kedvenc jelenetem Mallory szemének kipattanása, ahogy megragadta a pillanatok sorát. A történtek és a következményeinek leírása, imádtam!

Oz megszállottsága elgondolkodtató, sokszor bizonyítást nyer - honnan indult és miért is történik mindez. Szerelem első látásra, valahol mélyen még szeretnénk hinni benne. Szeretnénk, ha valóban lenne valaki, aki minket akar. Azt az ént, amelyet csak én láthatom, mert másban kérdéseket vetne fel. Mikor megnyílunk bizakodunk, hogy elfogadásra találunk, aztán elképzelhető, hogy mégsem. Vivien szerepe meghatározó. 

„Te egy olyan képlet vagy, amit nem tudok megfejteni,.....”

Számomra meglepő „a függöny mögötti férfi” jelensége, kíváncsivá tett és megnevettetett. Örülök, hogy a kiragadott időszak 20-30 éves korban játszódik.

„ - Nézz rá! Nem is sejti, hogy pár órán belül a torkomnak akar majd ugrani!”

A kialakult helyzetek megoldására kifundált terveken szórakoztam a legjobban. Az igazi „Oz” szerepe és kiragadott vonásai most gépelés közben is mosolyra fakasztanak. :D

„....a megbocsátás nem a másik emberről szól, hanem az öngyógyulásról....... „
Kedvenc gondolatom: „Az álam a szív kívánsága”

A legnagyobb meglepetést mégis a vége okozta. Találkoztam már hasonlóval, de überelte magasan. Csak pislogtam és nem hittem a szememnek. Nagyon tetszett! Remélem, a továbbiakban is számíthatunk erre!

Nagyon élveztem a közös utunkat. Köszönöm, hogy elhozták őket nekünk! Bátran ajánlom mindenkinek, aki kikapcsolódásra és nevetésre vágyik! Reménykedem, hogy a sorozat további részei is elérnek kicsiny hazánkba és megismerhetjük Amerika kapitány és Peggy Carter történetét is!

Köszönöm, hogy olvashattam!


Bitten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése