Minden a blogon megjelenő bejegyzést átvenni csak a http://bittennonblogger.blogspot.hu/ forrásmegjelöléssel, valamint a http://bittennonblogger.blogspot.hu/-ra vezető linkkel lehet. Együttműködéseteket köszönöm!


Az irodalom végtelen tengerére szálltam. Hajómmal a horizontot kémlelve haladunk az ismeretlen felé. Kisebb pihenőket téve, az áramlások által utunkba sodort élmények határtalanságában. Gyere csatlakozz hozzám!

Maya Banks: A szabadság kulcsa

Maya Banks: A szabadság kulcsa


Sziasztok!

A  jóból sosem elég! A biztató és kiemelkedő kezdet után, nem is volt kérdéses, sort kerítek e a folytatásra. Ethan és Rachel története magasra tette a mércét. Vajon Sam és Sophia párosának sikerül levenni a lábamról?

A családi összetartás fantasztikus példáját tárja elénk Maya – izgalmas, eseménydús, szeretetteljes! Maya benned sosem csalódom! ;-)

A kötet borítója: hűű *-*
Hölgyeim azokkal a kockákkal építő játékot kellene játszani. Komolyra fordítva a szót továbbra is tetszik sejtelmes, elgondolkodtató. Vizsgáljátok csak meg jobban, lessetek a fiatalemberen túlra: - Voilá! Ugye hogy, megint nem vettétek észre?!
Szerző: Maya Banks
Cím: A szabadság kulcsa
Kiadás éve: 2010
Kiadó: Cor Leonis Kiadó
Oldalszám: 250 oldal
Műfaj: erotikus, katonai családregény
In medias res kezdésben egy sorsdöntő boríték töri meg az idillt. Párosunk megismerkedés gyors és érzéki. Elválásuk érzelemmentes.
„– Nem tudom, mikor jövök vissza. Ha visszajövök egyáltalán.”
Felvetődött kérdéseim: Kit rejthet a két keresztnév? Mi által váltak azzá, akik? Sophie merész elhatározásra szánja el magát, veszélybe sodorva testi épségét és gondtalan jövőjét. Miért?! Érzed a közöttük megbújó feszültséget és hiányolod a szokásos családi vonásokat.
„Sophie egyszer sem nézett vissza. Nem volt miért.”
Szeretem, ha a történet menetében fel vannak tüntetve az idő múlásának nyomai. Esetünkben kisebb ugrást követően pár hónappal később találjuk magunkat. Kész tények tárulnak a szemeink elé. Sophienak segítségre van szüksége, ki máshoz fordulhatna, mint Sam Kellyhez. Belefáradt a menekülésbe. Nagybátyja a jussát követeli, a céljához Sophien keresztül vezet az út. Céllal érkezik a Kellykhez: Sam is célpont. Olyan élethűen ír: a motorzaja, a víz égető hidege.
A már jól ismert Sam, Garrett és Donovan trió a főhősnőnk segítségére siet. Apránként megismerkedhetünk Garrett lelkét nyomasztó problémák töredékével. Megsúgom övé a következő könyvecske. A KGI jelenleg egy CIA által adott megbízás sikertelenségét próbálja helyrehozni. Mit sem sejtve a feléjük tartó lány gondjairól vagy a Samre leselkedő fenyegetettségről.
 Igazán tetszik a srácok gyengéd oldala. Maya szereplői érzelmeiket is bátran vállalják, gyenge pontot biztosítva, ezáltal az ellenség számára. Most helyet kap a bizalmatlanság. Sam nem tud hinni a szemének és a tényeket elé táró Sophie szavának.
„– Milyen titkokat rejtegetsz?”
A történet két kedvenc témám is ötvözi: - Kell ennél több? –kérdezem én. A cselekmény állandó mozgásban, nincs időnk pisiszünetet tartani. A szereplők érzelmi világával és cselekedeteik következményeivel szembesülünk a történet előre haladásával. A biztonságot nyújtó családi légkör gyógyító hatása újra megmutatkozik. Marlene igazi tyúkanyóként terelgeti minden gyermekét legyen az saját vagy betévedt. De mi történik ha elrabolják az összetartó kapocs egyik felét - a másikat pedig ágyhoz szegezi egy betegség? Széthullik vagy még erősebb lesz a család?
Kedvenceim a trükkösen épített csodák: egy bűnöző a meglétükkel érzi magát biztonságban, nem utolsó sorban a vagyonát. Fegyverropogás, adrenalin löket és megvilágosodás – mester hármas!
Irigység, önzőség és testvérharc!- de milyen áron?! A sors fintora.
Mestermunka, igazi csemege egy magamfajta molynak!
Ajánlom mindenkinek, aki szívesen olvas bizalmatlanságról, összetartásról, testvérharcról és kapzsiságról. Legfőképpen a KGI rajongóknak!
„Összezavarodott. Garrett azt mondta, hogy erre való a család, de hát ő nem tartozik a családhoz. Határozottan nem az övéhez. Vagy mégis?”

BittenNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése